Нека кажат колегите с 1.4 при тях същото ли е .. тръгвам с много газ и колелата изобщо не пробуксуват, на мокро да ама на сухо изобщо ... съмнява ме, че е съединител, но като превключа от 2-3 или от 3-4 по злобно веднага захапва без никакво колебание .. дайте някво мнение не знам какво да мисля
Известие
Collapse
No announcement yet.
145 1.4тс буксува ?
Collapse
X
-
Re: 145 1.4тс буксува ?
Първоначално публикувано от FreeStylerНека кажат колегите с 1.4 при тях същото ли е .. тръгвам с много газ и колелата изобщо не пробуксуват на мокро да ама на сухо изобщо ... съмнява ме, че е съединител, но като превключа от 2-3 или от 3-4 по злобно веднага захапва без никакво колебание .. дайте някво мнение не знам какво да мислявероятно съединител
Comment
-
103 коня поне за въртене на гуми трябва да стигат...I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
съединителя можеш да провериш по следния начин - палиш, дърпаш ръчната до край, натискаш съединител, включваш 4-та скорост, вдигаш 2000 - 2500 оборота и пускаш съединителя. Ако двигателя угасне значи съединителя ти е ОК, ако продължи да работи - значи е за смяна!!!!!!!!!
Comment
-
Ако искаш може да пробваш следното :
Взимаш една тубичка отработено двигателно масло (за по-евтино) и правиш две хубави локвички под предните гуми .След това палиш колата и дърпаш ръчната докрай .Включваш на 1-ва и дигаш 6-7 хил. оборота и пускаш съединителя
Ако ръчната не ти държи достатъчно забираш 3-4 по-яки приятели, които да хванат колата да не тръгва и газзз
И така ако след няколко минути гумите ти все още стават за нещо значи колата ти не е съвсем наред
Метода е многократно изпитан (не от мен) и видео матриал можеш да намериш във vbox7.com155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
1.4 TS си върти гуми... и то доволно. Друг е въпроса, че това няма да стане с 2000об. а с повече. Ся той колегата ако го е правил това с 2000-3000об. естественно, че там няма да стане както трябва. Та нали в ниските Алфа... хич я няма.
Ако обаче наистина има проблем със съеденителя.... за какво говоримALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_771.4 TS си върти гуми... и то доволно. Друг е въпроса, че това няма да стане с 2000об. а с повече. Ся той колегата ако го е правил това с 2000-3000об. естественно, че там няма да стане както трябва. Та нали в ниските Алфа... хич я няма.
Comment
-
абе пи4 пробвай както ти казва колегата да видиш дали буксува съединитела ако нямаш ръ4на и неможеш по тоя на4ин на 5 ако при малка скорост като подадеш газ ти се вдига първо оборотомера а след това километража наистина си за смянаALFA ROMEO 146 TI
Fiat FIORINO 1.4 95
LANCIA LIBRA 2.4 jtd
Comment
Comment